Installer Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids kan installeres på barnets datamaskin og på familiedatamaskiner som brukes av barnet. Hvis barnet ditt ikke bruker en datamaskin, trenger du ikke å installere Kaspersky Safe Kids på den.

Avhengig av barnets alder, kan du installere programmet og angi regler for enhetsbruk alene eller sammen med barnet. Våre råd til foreldre vil hjelpe deg å diskutere installering av Kaspersky Safe Kids med barnet ditt.

Du kan laste ned Kaspersky Safe Kids fra My Kasperskys nettsted eller Kasperskys nettsted.

Merk: Du må ha Internett-tilgang for å installere, bruke og oppdater Kaspersky Safe Kids.

Før installasjon, les maskinvare- og programvarekravene.

Installer Kaspersky Safe Kids

Når du har installert Kaspersky Safe Kids på Mac-en din, kan du gå videre og gi tillatelser og foreta det første oppsettet.